Guldet skal fejres ved sidste kamp i Parken

PDF Udskriv

top


Kære Sponsor


Guldet skal fejres ved sidste kamp i Parken


Sidste hjemmekamp i Alka Superligaen spiller vi søndag den 28. maj, kl. 16, og det bliver en kamp og en dag, der vi skal fejre denne sæsons historiske bedrifter. Derfor har vi overtaget Fælledparken, som før og efter kampen vil lægge areal til en farverig og festlig dag og aften.

Spillerne fejres i Fælledparken

Det hele starter kl. 12 – og efter medalje- og pokaloverrækkelsen og den efterfølgende hyldest vender vi tilbage til Fælledparken, hvor spillerne vil løfte pokalen og fejre mesterskabet sammen med jer alle.

Alle mand i hvidt - og huske badedyr

Vi har selvfølgelig også en vigtig kamp, vi skal spille mod SønderjyskE, hvor vi skal slutte godt af. Her skal vi naturligvis minde jer alle om at huske badedyrene, som traditionen tro vil blive smidt i luften, når vi runder det 13. minut. Vi opfordrer i øvrigt alle til at møde op i hvidt til kampen, så mesterskabet kan fejres på et stadion indhyllet i klubbens farver.

Når vi kommer nærmere den sidste kamp, vil der løbende komme mere info omkring festdagen, der vil være fyldt med overraskelser og festlige indslag på ww.fck.dk.

Vi har som altid åbent i vores lounge fra 2 timer før kampstart

 

Husk Pokalfinalen mod Brøndby Kristi Himmelfartsdag

 


  Venlig hilsen / Kindly Regards
  Kjøbenhavns Erhvervsklub
  Jan Lohmann Poulsen

  janp@hphandel.dk
  mobil: +45 4022 0086

   

   

   

  Kjøbenhavns Erhvervsklub - www.kb-erhvervsklub.dk - e-mail: kontakt@kb-erhvervsklub.dk