SønderjyskE i Telia Parken - spilles nu på lørdag kl. 18.00

PDF Udskriv

top


Kære sponsor


Det har ikke været den sæsonstart vi havde håbet på, men med et par sejre i de næste kampe så er vi på sporet igen. I vores lounge har der været pænt besøgt til kampene og vi har samtidig fået nogle nye sponsorer ind i vores Erhvervsklub

Vi vil meget gerne sige velkommen til Sprinter A/S, Københavs Håndværker Service, Brdr. Wiebel EL og Advokatfirmaet Jon Buhl & Partnere


Næste hjemmekamp mod SønderjyskE

Efter en blandet Alka Superliga-opstart står vi nu foran en ny udfordring for nå toppen af ligaen, når vi skal møde SønderjyskE i Telia Parken. Kampen spilles på lørdag d. 19. august kl. 18.00.


Kampfakta

Vi har mødt SønderjyskE 34 gange siden 2000, og ud af de 34 kampe har vi stået som det vindende hold hele 25 gange. Desuden har vi aldrig tabt en kamp til SønderjyskE i den bedste række - hverken ude eller hjemme, og forhåbentlig kan vi fortsætte denne flotte stime på lørdag.


Nyt fra truppen

Tom Høgli er stadig på skadeslisten med en fibersprængning i låret og skulle gerne være kampklar inden for 4 uger. Forsvarsspiller og vice-anfører Erik Johansson kommer desværre ikke på banen mere i 2017, da hans korsbånd blev beskadiget i anden halvleg af kampen mod AC Horsens lørdag aften, og han skal derfor nu gennem en operation.

Rasmus Falk er på vej tilbage på 1. holdet efter fem måneders skadespause med et brud i foden, og er startet med at finpudse kampformen på reserveholdet.


UEFA Champions League i sigte

Med det fantastiske resultatet i forrige uge mod de makedonske mestre FK Vardar, og et samlet resultat på 4-2 over to kampe, er vi nu klar til at tage det sidste og afgørende skridt imod Champions League Gruppespil. Det første skridt skal tages tirsdag aften i Aserbajdsjan, hvor vi møder det aserbajdsjanske mesterhold Qarabağ FK. Ligesom vi har været en magtfaktor i danske Alka Superliga, har Qarabağ FK domineret og vundet det nationale mesterskab i Aserbajdsjan fire år i træk og er samtidig femdobbelte pokalmestre. Qarabağs trup består primært af landsholdsspillere fra Aserbajdsjan udover to spaniere og deres store sydafrikanske angrebsprofil, Dino Ndlovu.

Returopgøret spilles i Telia Parken - Onsdag d. 25. august kl. 20.45 – her skal vi se om vi kan hente det 1-0 nederlag vi fik på udebane

 

 

  Venlig hilsen / Kindly Regards
  Kjøbenhavns Erhvervsklub
  Jan Lohmann Poulsen

  janp@hphandel.dk
  mobil: +45 4022 0086

   

   

   

  Kjøbenhavns Erhvervsklub - www.kb-erhvervsklub.dk - e-mail: kontakt@kb-erhvervsklub.dk