Næste hjemmekamp mod FC Midtjylland

PDF Udskriv

top


Kære sponsor


Næste hjemmekamp mod FC Midtjylland

Fodboldens Appelinstans har besluttet, at F.C. Københavns kommende hjemmekamp mod FC Midtjylland den 10. September- kl. 16, er åben for tilskuere, fordi dommen først vil træde i kraft, når appelsagen mod kendelsen fra Fodboldens Disciplinærinstans er blevet færdigbehandlet.

 

Kampfakta

Kampene mod midtjyderne plejer traditionelt at være tætte og fyldt med mål, så der er lagt op til masser af spænding. Vi har mødt FC Midtjylland 52 gange siden 2000, hvoraf vi har stået som det vindende hold hele 27 gange. Desuden har vi ud af alle disse kampe KUN spillet to målløse opgør på hjemmebane.

 

Nyt fra truppen

Vi har fået tilføjet hele tre spillere til truppen med tilgangen af slovakiske Denis Vavro, der kommer fra vores tidligere modstandere MSK Zilina, østrigske Martin Pusic fra FCM samt portugisisk/græske Carlos Zaca, der var anfører for storholdet Panathinaikos.

 

Torsdag d. 14. september starter endnu et europæisk-eventyr

1. runde i UEFA Europa League Gruppespil skydes i gang i Telia Parken, hvor vi tager mod det russiske lokomotiv fra Moskva. Russerne ligger i øjeblikket på en andenplads efter otte kampe i den nationale liga, det bliver dermed en hård og vigtig kamp.

Til orientering er vi ved, at lægge sidste hånd på denne sæsons første netværksmøde, vi vil inden for kort tid komme med dato og program

 

  Venlig hilsen / Kindly Regards
  Kjøbenhavns Erhvervsklub
  Jan Lohmann Poulsen

  janp@hphandel.dk
  mobil: +45 4022 0086

   

   

   

  Kjøbenhavns Erhvervsklub - www.kb-erhvervsklub.dk - e-mail: kontakt@kb-erhvervsklub.dk