Store oplevelser venter i Telia Parken!

PDF Udskriv

top


Kære sponsor

 

Store oplevelser venter i Telia Parken!
Lørdag den 23. september, kl. 18.00 har vi endnu en spændende hjemmekamp mod Silkeborg IF. Og efter den seneste hjemmesejr over FCM og udesejr over Helsingør, skal vi gøre alt for, at få endnu 3 point på kontoen, så vi kan bevæge os længere op i tabellen.


Kampfakta
De seneste ti kampe vi har spillet mod Silkeborg IF, har vi stået som sejrherrer hele syv gange, og spillet uafgjort to gange. Derudover kan man samtidig sætte næsen op efter en målrig affære, da der i de ti foregående kampe har været et målgennemsnit på 2.4 mål pr. kamp.


Billetaktivering
Alle hjemmekampe er vigtige, både på og udenfor banen. Derfor vil vi meget gerne opfordre jer til, at få aktiveret jeres sponsorbilletter og få så mange på stadion, som overhovedet muligt. Dermed får drengene på banen masser af støtte, og jo flere vi er på tribunerne, desto sjovere er det for alle.


Næste års studietur:
Bergamo (Italien) er næste års mål for vores studietur. Det er denne by, hvor holdet Atalanta hører til. Vi skal overværer kampen mellem Atalanta og Inter. Mon ikke der er en chance for at se vores gamle KCK dreng Andreas Cornelius på banen. Turen vil forgå fra 13 april – 16 april 2018. Der vil være mulighed for, at deltage på turen for dem der ikke har det med i deres sponsoraftale. Vi vil vende tilbage med prisen på turen. Lad mig endelig hører hvis i gerne vil med.

 

  Venlig hilsen / Kindly Regards
  Kjøbenhavns Erhvervsklub
  Jan Lohmann Poulsen

  janp@hphandel.dk
  mobil: +45 4022 0086

   

   

   

  Kjøbenhavns Erhvervsklub - www.kb-erhvervsklub.dk - e-mail: kontakt@kb-erhvervsklub.dk