Godt Nytår

PDF Udskriv
top


Kære Partnere i KB Erhvervsklub

I ønskes hermed alle et rigtig godt nytår og vi glæder os til et forhåbentligt spændende forår hvor FCK forhåbentlig får styr på tropperne så vi kan få nogle underholdende kampe både i Pokal- og DM turneringen.

Vi har også 2 netværksmøder hvor det første tænkes afholdt tæt omkring månedsskiftet fra februar til marts – mere om det snarest.

Vi har også en spændende rejse ned til Andreas Cornelius i Bergamo i April med en kamp imod topholdet Inter i April hvor ca. 40 medlemmer deltager.

Endelig en kamp i Europa League mod Atletico Madrid i Parken torsdag 15. februar kl 21.05.

Alle pladser i vores lounge er udsolgt men vi har meget få pladser i A10 afsnittet og ca. 20 pladser tilbage på øvre A – vi hører gerne fra jer snarest såfremt i har interesse i disse pladser.

Og til sidst lige en bemærkning fra de historiske arkiver – Atletico Madrid har revanche til gode for nederlaget i 1974 til KB i en fyldt Idrætsparken hvor de blev sendt hjem med et 3-2 nederlag, efter 3 flotte scoringer af Niels Sørensen, Henrik Bernburg og Niels-Christian Holmstrøm. Jeg er sikker på Niels-Christian gerne fortæller om det mål…

 

Venlig hilsen
Gert Petersen
+45 40102835
Gert.petersen@dk.dsv.com

 

 

 

Kjøbenhavns Erhvervsklub - www.kb-erhvervsklub.dk - e-mail: kontakt@kb-erhvervsklub.dk